mandag 8. oktober 2012

Høst

Ja, nå er høsten her for fullt. Sommeren var, som ventet, ganske rolig hos oss i Prosit. De fleste hadde sommerferie. Noe vi tok oss tid til også vel og merke.. Men nå begynner det og ta seg opp ganske bra. På september våknet folk til live igjen etter ferien.
Vi har allerede rukket å gitt ut et kyrkjeblad og kulturkalender. I tillegg har det blitt en god del folieoppdrag og andre trykksaker. Er også i gang med ei nettside.


Og, ja..vi har vært på en todagers Kvinnovasjonssamling i Haltdalen der vi var på militæranlegget. Det innebar både skyting med luftgevær, pil og bue og stabling av bruskasser, god mat og drikke. Ja, vi må vel ikke glemme både forretningside, markedsplanlegging, økonomi og veeeeldig mye inspirasjon. Tror vi var ca. 50 damer. Alle med en fersk bedrift eller et spennende prosjekt.

Vi har hatt en bra start på høsten og håper det fortsetter sånn!
Åpningstidene våre er fra mandag-torsdag: 09.00-15.30, hvis noen skulle være i tvil. Vi har pusset opp kontoret vårt og tatt en storopprydning på lageret, så gjerne kom innom oss for en titt...selv om det er igjen litt før vi er i mål. Ting tar som oftest litt lengre tid enn planlagt.. Tror faktisk at det ble 5 fulle søppelsekker. Sjekk også hjemmesiden vår i tida fremover. Den kommer til å oppdateres jevnt og trutt nå!


*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar